Info

Advocatenkantoor

SANALEX is een groepering van gedreven advocaten die kwaliteitsvolle juridische diensten aanbiedt in diverse takken van het recht. Wij beschikken over een ruime ervaring in adviesverlening, bemiddeling en procesvoering, met een grondige specialisatie inzake gezondheidsrecht, letselschade en aansprakelijkheid, contractenrecht en vastgoedrecht.

 

Het kantoor bouwt voort op een duurzame samenwerking die in de voorbije jaren tot stand is gekomen tussen Christophe Verwilghen, Sylvie Tack en Evelien Delbeke. Mr. Verwilghen heeft reeds meer dan tien jaar een gevestigde praktijk in Knokke-Heist. Mr. Tack en Mr. Delbeke deden eerst verschillende jaren ervaring op in nichekantoren actief in het gezondheidsrecht, om vervolgens hun eigen praktijk uit te bouwen.

 

SANALEX bundelt de ervaring en expertise van haar advocaten om kwaliteitsvolle en betrouwbare juridische diensten aan te bieden. Het kantoor kan daarbij rekenen op de vertrouwde administratieve ondersteuning van Laurence Desmidt.

Ligging en contact

SANALEX is gevestigd aan de Natiƫnlaan 237 te Knokke-Heist. Het kantoor heeft een ruime parkeergelegheid rondom het gebouw. Mr. Delbeke organiseert ook consultaties in de regio Antwerpen, na afspraak.